WordPress Website Ontwikkeling

Let wel op dat de plugin je website niet stuk maakt. Vooral bij builders en thema’s die van shortcodes aan elkaar hangen wil de plugin nog wel eens dingen stuk maken. Heb jij een thema waarin contactformulieren niet standaard inbegrepen zijn dan is contact kind 7 een goede oplossing. De plugin maakt het mogelijk om eenvoudig contactformulieren te maken. Gebruik je Elementor of een andere builder dan zit de contactformulieren optie daar waarschijnlijk al in.

Makkelijk Te Installeren

De plugins kun je eenvoudig installeren by way of de backend van WordPress. Ga naar Plugins –> Nieuwe plugin en vul vervolgens de naam van de plugin in. Zoek de juiste plugin en klik op download woocommerce. Als de plugin gedownload is druk je op activeren om de plugin reside te zetten.

Deze instellingen kun je namelijk later nog wel aanpassen maar als je het een keer goed zet hoef je je er nooit meer zorgen over te maken. Wanneer je in je website bent ingelogd zie je links in de balk de instellingen verschijnen.

Heb je nog geen sitetitel en ondertitel geschreven dan is dit het second om dat te doen onder het kopje algemeen. Ook kun je hier je website taal eventueel wijzigen en de tijdzone instellen. De tijdzone voor nederland is “UTC+1”.

Om te beginnen maak je je eerste pagina aan. Druk je op publiceren dan staat de pagina in je web site.

Een pagina maken is niet ingewikkeld, is het gelukt? verify de pagina Hoe maak je een pagina in wordpress. Voordat je aan de slag kunt met het fabriceren van een forse hoeveelheid content website bouwen is het verstandig om alle instellingen even door te lopen.

Voor berichten kun je bij “discussie” een hoop dingen instellen. Wij zetten de reacties meestal uit, we zijn tenslotte geen discussion WordPress hosting board, daar hebben we onze facebook groep voor. Bij de Permalinks kun je de url structuur van je site wijzigen.