WordPress Installeren Op Een Webhostingpakket

(Overigens doet mijn cronjob dagen over minder dan 100 e-mails) Maar dat kan niet van bijna de ene op de andere dag als er weinig verandert. Voor mij heeft SiteGround afgedaan,

Optie 2: Online Starter Hostingpakket

En dat hoeven niet eens echte bezoekers te zijn. Referal spam is een groot probleem. En ik heb ook wel eens in mijn log files gezien dat robots in korte mijn hele site bezoeken. En als je dan je web site WordPress website niet goed geoptimaliseerd hebt met caching en andere plugins wordt je site inderdaad steeds trager. Zonder dat er iets aan je site veranderd is.

Ik herken wat je beschrijft van eerdere providers. En weet hoe vervelend dat is. Jammer dat jij deze ervaring nu ook bij Siteground hebt. Als je echt niks veranderd hebt kan het behalve aan Siteground ook nog liggen aan het feit dat je meer bezoekers hebt gekregen.

Ik ben zelf ook aan het kijken naar hosting van Siteground. Welke vorm van hosting en welk pakket heb jij afgenomen? En zijn de problemen van Jon opgelost? Ik las trouwens net website bouwen dat alle shared internet hosting pakketten van Siteground de komende maanden overgaan op SSD. Nog een aankoopreden erbij dus.

En dan kun je wel naar een andere provider, maar dat gaat je dan niet helpen. Als je wilt kan ik wel even met je meekijken wat je aan WordPress hosting zou kunnen doen. Goed idee, om eens naar die bezoekersaantallen te kijken; alle beetjes helpen; SiteGround heeft gisteren iets bij hun gereset.

Dat hielp even de Supercache werkte tot de eerste flush. Daarna meteen weer een foutmelding en trage web site Natuurlijk heeft SiteGround wel gelijk met haar punten, daar ligt werk voor mij. Maar dat verklaart nog steeds niet de plotselinge vertragingen. Ik gebruik zelf trouwens de Supercache plugin van Siteground niet.