Woocommerce Koppelen Met Mailblue

Woocommerce Experts Kiezen Voor Logxstar

Hieronder kan je een ‘paar’ vinden: Biedt je huge klanten through WordPress hosting bijvoorbeeld een nieuwsbrief kortingen aan.

Welke eigenschappen hebben de producten? (kleur, maat, grootte and so forth.) Moet er ook gefilterd kunnen worden op deze eigenschappen? Ga je kortingscoupons aanbieden? Wil je een zoekformulier en hoe uitgebreid moet deze worden?

We kunnen dan de verschillende pagina’s gaan ontwerpen, en na goedkeuring vervolgens bouwen. Alle bovenstaande wordpress webshop onderdelen zijn mogelijk om mee te nemen in de bouw. Er zijn verder nog talloze andere mogelijkheden.

Dit kan je gemakkelijk instellen in de again-end. Heeft jouw product meerdere variaties, zoals de maat of kleur? Biedt je een korting op jouw product? Vul dan zowel de oude als nieuwe (= actieprijs) in en aan de voorkant van de website ziet de klant dat hij korting krijgt.

Een webshop laten maken doe je niet zomaar. Een goede voorbereiding is belangrijk, omdat je moet goed nadenken over various zaken, zoals: Wordt er één product besteld, of zijn het vaak combinaties? Heb je een CRM of voorraadsysteem dat moet worden gekoppeld?

Combineer diverse verzendmethoden, voor specifieke regio’s en selecteer opties zoals ‘afhalen’ of ‘verzenden’. Het is mogelijk om de grootte en het gewicht van het product aan te geven en hierop bijvoorbeeld verzendkosten te laten berekenen.

Hoe Installeer Ik Woocommerce?

Hoe belangrijk is zoekmachine optimalisatie? Als je de antwoorden op deze vragen hebt, kan je het plan gaan maken.

Early Bird Deal WordPress Bootcamp Online

Moet de bezoeker een account kunnen aanmaken? woocommerce Heb je categorieën en/of subcategorieën?

Met deze plugin kan je alles voor je on-line store gereed maken. Vanaf de overzichtspagina tot aan de betaling, alles kan je met de plugin regelen. Wil je een webwinkel beginnen, maar weet je niet hoe? Als WooCommerce specialist kunnen we je hiermee helpen. We bouwen al onze websites met WordPress, waarbij WooCommerce de aangewezen plugin is voor het bouwen van een webshop.

Absoluut conversie-verhogend! Wil je bepaalde producten uitlichten op bijvoorbeeld de homepagina? Geef het product in de again-end een ‘sterretje’ en hij wordt als uitgelicht product getoond. Hiermee houd je de voorraden netjes bij en kan je instellen dat uitverkochte producten niet meer verkocht kunnen worden. Voorkom zo dat je klanten moet teleurstellen.