Webshop Bouwen In Woocommerce? Dit Heb Je Nodig

Is Jouw Woocommerce Site Klaar Voor Black Friday?

Wat zijn jouw favoriete WooCommerce plugins? Laat het ons weten in de reacties! Als je dit artikel leuk vond, dan ga je Kinsta’s WordPress hosting platform ook heel erg leuk vinden!

Zo is het Starter-pakket van ShipStation bijvoorbeeld $9 per maand voor 50 verzendingen per maand. Met snel en goedkope verzendingen en je eigen merknaam op het verpakkingsmateriaal, lijkt dat een prima deal voor veel kleinere winkels. Met deze plugin kun je je WooCommerce winkel integreren met HubSpot en de kracht van deze twee platforms ontgrendelen. Met de integratie kan je bezoekers omzetten in leads, ze koesteren through wordpress webshop e-mailmarketing en, misschien wel het belangrijkste, hun activiteiten tracken. Features waardoor HubSpot’s WooCommerce plugin een goede keus is

Klanten kunnen ook hun eigen prijs instellen, als je bijvoorbeeld om donaties wilt vragen of als je klanten hun eigen prijs voor een aanbieding kunnen kiezen. Er worden enkele goede premium features aangeboden, zoals kleurgroepen, selectie van afbeeldingen en uploadvelden. De Product Addons extensie is vooral een goede optie als je huidige thema weinig product customization aanbiedt. Dat hebben we in het verleden regelmatig als actie gebruikt zien worden. De WooCommerce ShipStation Gateway combineert je ShipStation account met WooCommerce, waardoor je een ideaal verzendingsproces krijgt.

Wat fijn is aan ShipStation is dat je ook kortingen en goede deals op je verzending krijgt, onafhankelijk van het platform waarop je verkoopt. Het is dus een fijn platform waarmee je geld kan besparen op je verzendkosten en een aantal processen kan automatiseren. ShipStation heeft zelf wel kosten, maar de WooCommerce plugin is gratis om te installeren en te gebruiken. Features waardoor WooCommerce Shipstation Gateway een goede keus is Het integreert één van de meest effectieve verzendingsdiensten in je online winkel.

Je kan zo een hoop tijd besparen met het importeren van orders uit WooCommerce, eBay en Amazon. En je kan geld besparen op allerlei verzendopties, of dat nou UPS, USPS of een andere is. De plugin biedt verschillende typen customization, van speciale verzendmeldingen tot bestelbonnen. Of je ShipStation moet kiezen hangt af van de omvang van je bedrijf en of je waar voor je geld krijgt.

Je kan het gratis CRM gebruiken die bij de plugin wordt geleverd om leads en klanten bij te houden. Wat is de beste WooCommerce plugin voor jou? Het antwoord hierop is dat je ze eigenlijk allemaal moet bekijken. Al deze WooCommerce plugins bieden op een andere manier voordeel. Het is daarom het beste om eerst te bedenken wat je wilt verbeteren aan je winkel, problemen te identificeren en dan op zoek te gaan naar de juiste optie.

Over het algemeen kan ShipStation elk bedrijf dat iets moet versturen geld en tijd besparen. Maar we raden je aan om goed te kijken naar de prijzen of het ook echt bij jou past WordPress hosting.

Woocommerce Templates

Beheer je leads, abonnees, klanten en bestellingen in HubSpot’s CRM (free of charge tot 1.000.000 contacten). Track en herstel de achtergelaten winkelwagentjes van klanten. Maak inzichtelijke rapporten om je advertising- en verkoopprestaties bij te houden. Deze plugin is perfect woocommerce voor eigenaren van WooCommerce winkels die de kloof willen overbruggen tussen e-commercemarketing en de Inbound methodologie.

Of het nu gaat om het versnellen van je web site of de 24/7 help van ons ervaren WordPress-staff. Onze door Google Cloud aangedreven infrastructuur is gericht op automatische schaalbaarheid, prestaties en beveiliging. Laat ons jou het Kinsta verschil tonen! Webinar Is jouw WooCommerce website klaar voor Black Friday? In deze gratis webinar bespreken we samen met Erwin Hofman hoe je je e-commerce website kunt voorbereiden op de komende drukke periode voor on-line…