In 5 Stappen Je Eigen WordPress Website Met Strato

Waar je vrij bent om te gaan en te staan waar je wilt. Maar het is natuurlijk tremendous zonde als je alle werk van de voorgaande tijd kwijt bent doordat je een overstap maakt. Als je in feite in een kooi beland bent waar je niet meer uit kunt.

Geen-Reden-om -Niet-Aan-Een-Wordpress-Website-te-Beginnen Nee je hoeft niet alle berichten te copy-pasten. En nee, je hebt ook niet ineens alles op 1 datum staan. Als je een eigen WordPress Website bouwt of laat bouwen heb je namelijk de mogelijkheid om de blogs te importeren.

Waar je makkelijk allerlei plugins kunt installeren Waar je niet WordPress te pas en te onpas bij moet betalen om echt iets te kunnen

  • Ik hoef je waarschijnlijk niet veel uitleg te geven over waar de kleuren voor zijn, aangezien dit er gewoon in het Nederlands staat.
  • De hoofd kleuren die je in het Astra thema gebruikt kun je via de customizer instellen.
  • Je kunt hier de kleuren aanpassen voor de tekst, thema, link, hyperlink hover, heading en achtergrond.
  • Je gaat hiervoor naar Wereldwijd en dan naar Kleuren.

Websites Bouwen Voor Beginners Handleiding

Laat hem weten hieronder in de reacties en assist anderen over de streep. Ik wil dat Biz2Web de partij is waar jij je thuis voelt. Mijn achtergrond in zowel de ICT als het onderwijs breng ik bij Biz2Web samen. Dat is handig bij het vertalen van jouw wensen naar een goede oplossing.

WordPress Plugins Installeren

Neem deel aan het gesprek met af en toe een e-mailKrijg meldingen van nieuwe reacties op dit bericht. Copyright © Business & Web • Algemene Voorwaarden • Cookieverklaring • Privacyverklaring

Vul onderstaand formulier in en ga als een raket naar online succes! Snel en écht geheel vrijblijvend! Door het gebruik van dit formulier ga je akkoord met de verwerking van de ingevulde gegevens. Benieuwd wat WordPress is en wat het voor jouw bedrijf kan betekenen?

En naar de knop Extra >> importeren in het dashboard. Je kunt daar het xml-bestand kiezen dat je op jouw laptop hebt gezet. Als je dan op importeren klikt wordt je nog gevraagd aan welke consumer/ gebruiker woocommerce je de berichten toe wilt wijzen en feitelijk is dat het dan! Nog een “Geen-Reden-om -Niet-Aan-Een-Wordpress-Website-te-Beginnen” dus…. Heb jij ook nog een goede “Geen-Reden-om -Niet-Aan-Een-Wordpress-Website-te-Beginnen“?

Als je naar Extra in het dashboard gaat zie je daar de functie importeren en exporteren staan. Deze staan ook in je WordPress.com weblog. Klik je op exporteren in je WordPress.com weblog WordPress hosting dan wordt er een zogeheten xml-file gemaakt. Deze kun je downloaden op jouw computer. Vervolgens ga je naar jouw eigen WordPress website.

Nooit meer worstelen met je WordPress website? Biz2Web maakt WordPress makkelijk voor ondernemers. OplossingenGratis web site scan Dat is het doel voor elke WordPress website, webshop en webapplicatie die wij maken.

Hieronder een overzicht van de meest gestelde vragen over WordPress Op zoek naar informatie over WordPress? Zoek hieronder jouw vraag op of stel hem onderaan de pagina. Hieronder vind je zo goed als alles over WordPress. Wij proberen zoveel mogelijk informatie te geven over wat WordPress is, waar WordPress voor gebruikt wordt en wat jij er allemaal mee kan doen.

Stap three: Een Design (thema) Kiezen